Educație experiențială, noi posibilități

Dr Menis Yousry

Dr. Menis Yousry lucrează ca terapeut de peste 20 de ani cu oameni din intreaga lume. Foloseste competentele sale inovative, dobândite prin experiența sa profesionala în psihologie si cercetarea celor mai recente studii pe memorie si amintiri și propria cercetare pe tema conștiintei umane. Lucrează cu participanții cursurilor sale într-un mod unic, creând o conexiune puternică cu aceștia, conexiune care merge mai departe de interpretarea verbală, până la zone emoționale profunde din subconștient, dezvăluind și eliberând amintirile și blocajele care ne influențează toate acțiunile și comportamentele.

Procesul Essence

Cursuri experientiale, procese de terapie intense

Procesul Essence dezvoltă capacitatea și forța minții dincolo de imaginație, spre o nouă cunoaștere, dezvoltându-le participanților abilitatea de a găsi pacea și armonia din interior în exterior. Este o abordare simplă, de autocunoaștere, condusă cu blândețe și într-un mod direct, care sprijină oamenii să își schimbe percepția legată de lume și de viață, într-un mod sănătos și funcțional.

Urmatoarele cursuri in Romania

Foundation Therapeutic Process

03
Iun

05
Iun

Iasi
2022

10
Iun

12
Iun

Chișinău
2022

26
Aug

28
Aug

Constanta
2022

02
Dec

04
Dec

Bucuresti
2022

Advance Therapeutic Process

04
Mai

08
Mai

Gura Humorului
2022

23
Noi

27
Noi

Gura Humorului
2022

Relationships Therapeutic Process

14
Oct

16
Oct

Cluj
2022

Evenimente speciale

07
Sep

11
Sep

Gura Humorului
2022

14
Aug

21
Aug

Leadership in Vietnam
2022

Terapie de grup
Timp de 6 luni!

Testimoniale

Fosti cursanti au impartasit experienta lor

Vlad T.

Consultant in asigurari

5/5

“Dr Menis este un om cum nu am mai întâlnit până acum. Este blând, bun și emană o energie foarte puternică și frumoasă, acest om minunat mi-a redat încrederea in mine si datorită lui mi-am redescoperit dorința de a-mi retrăi viață. ”

Simona N.

Organizator evenimente

5/5

Este o experienta minunata si transformatoare. E greu de descris in cuvinte felul in care ajungi sa iti cunosti cele mai profunde emotii, sa te vezi simultan prin ochii celorlalti si ai tai si sa devii constient de frumusetea si bunatatea noastra, a tuturor. Procesul Essence e un cadou pentru sufletele noastre!”

Catalina Gabriela E.

Informatician

5/5

“Este o experienta, dincolo de puterea cuvintelor. Cuvintele se pierd, se uita, dar  trairile, emotiile, ceea ce ramane adanc in suflet nu se uita si nici nu se pierde. Intregul proces se bazeaza pe experienta proprie traita in seminar si pe ceea ce iei cu tine la final.”